Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport, fitnesz - Budapest 16. kerület képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Sport, fitnesz - Budapest 16. kerület - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Sport, fitnesz - Budapest 16. kerület
Keresés
Találatok száma - 15 db
1st Club

1st Club

Csatlakozzon a 1stCLUB-hoz és felkészült szakembereink segítenek megtalálni az Ön számára a legmegfelelőbb mozgásformát. Nálunk teljesen mindegy, hogy Ön kezdő vagy profi sportoló, illetve csak éppen a mozgás öröméért, egy kis fogyókúra, alakformálás, vagy talán - a legfontosabb dolog miatt - az egészsége megőrzéséért szánta rá magát a testedzésre: a 1stCLUB minden tagja számára kidolgozza a legmegfelelőbb, professzionális személyre szóló edzésprogramot! Klubunk kellemes környezetének és szolgáltatásaink kiemelkedő színvonalának köszönhetően nálunk összekapcsolódik a mozgás, a pihenés és a társasági élet. Érezze át a hely egyedi hangulatát, ismerkedjen meg elhivatott trénercsapatunkkal és ismerje meg edzőpartnereit is, a 1stCLUB-osokat! Szeretettel várjuk a 1stCAFE-ban tartósítószer mentes sport italokkal, csúcs minőségű ásványvizekkel, professzionális német táplálékkiegészítőkkel és természetesen, frissen csavart gyümölcslével Önt is!

Aktív Stúdió - darts, fitness és tánc

Aktív Stúdió - darts, fitness és tánc

Stúdiónk 2014. szeptemberében nyit. Célunk egy olyan családi sport- és szórakoztató központ létrehozása és működtetése, amely lehetőséget ad a szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez - a család minden tagjának a gyermekektől a nyugdíjasokig. Fő tevékenységi köreink a darts, a fitness és a különböző stílusú táncok. Terveink közt szerepel tematikus klubok, egészségnapok megrendezése, és nyugdíjas klub elindítása is. Saját programjaink mellett befogadunk más csoportokat, kedvezményes terembérlési lehetőséget is tudunk biztosítani. Sőt, jótékony célú események mellé támogatóként tudunk csatlakozni.

Árpádföldi Teniszklub

Árpádföldi Teniszklub

Az Árpádföldi Tenisz Club a tenisz és a klubélet rendszeres gyakorlására létrehozott, önkormányzati elv alapján működő érdekképviseleti társadalmi szervezet. A Clubnak tagja lehet minden olyan jogi és természetes személy, aki a Clubban a sporttal és a klubélettel összefüggő tevékenységet folytat, a klub alapszabályát elfogadja, a klubot tevékenységével, erkölcsileg és anyagilag támogatja. A klubba a belépés és kilépés önkéntes.

Chandra Központ

Chandra Központ

A Chandra Központ megnyitotta kapuit mindazok előtt, akik a mindennapi élet forgatagából egy olyan sziget békés világába vágynak, mely csupán egy karnyújtásnyira van tőlük, de messzi távolba tartó lelki-szellemi utazást és testi megújulást ad. A Chandra szó egy szanszkrit eredetű elnevezés, jelentése: hold. A hindu vallási filozófiában egy hold-istenségre utal. A védikus asztrológiában a Chandra az elmét és a szellemet, az érzelmeket és az érzékenységet, a lágyságot, a képzeletet, a királynőt és az anyát szimbolizálja. A Karka vagy Rák jegyben kezdi meg uralmát, a Vrishabha vagy Bika jegyben teljesedik ki és a Vrishchika vagy Skorpió jegyben hanyatlik le. Központunkat is azzal a céllal hoztuk létre Budapest csendes, kertvárosi övezetében, hogy aki hozzánk betér, testileg és szellemileg is feltöltődjön, és a hétköznapok terheit a test és lélek együttes, vagy külön-külön történő kezelésével enyhítse olyan technikákat tanulva, amely mindennapi életünk részévé is válhat. Testi és szellemi műhelyként pedig a tudatos életvezetésre vágyó emberek mellett az ezotéria, okkult tudományok érdeklődői is találhatnak itt kedvükre való foglalkozást, előadásokat vagy tanfolyamot, továbbá az alkotóművészi készségek előhívásának és annak fejlesztésének is teret adunk. Várunk Mindenkit szeretettel!

H2O Női Fitness

H2O Női Fitness

Óráinkkal hozzájárulunk az egészséges életmód kialakításához, és segítsünk, hogy a mozgás az emberek életformájává váljon. Edzőink arra törekszenek, hogy vendégeink az órák alatt és után a jó közérzetüket fent tartsák, egészségüket megőrizzék. Emiatt órarendünket úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a korának, és edzettségi szintjének megfelelő órát. Szeretnénk ha a nálunk eltöltött idő, nemcsak egy edzés, hanem kikapcsolódás, feltöltődés is lenne számodra!

Íjász Klub és Lőtér

Íjász Klub és Lőtér

Az Íjász központ megjelenésében, fekvésében és üzletének kínálatában is egyedülálló létesítmény Európában. A 100 éves épület, mely egykor zokni - és harisnyagyárként üzemelt, méltó pártfogókra lelt az íjászokban. A patinás épületben helyet kapott egy minden igényt kielégítő üzlet, egy otthonosan elegáns klubhelység és egy 9 pályás, 250 m2 alapterületű lőtér, amely az első emeleten helyezkedik el. A terem, a lövészeten kívül alkalmas konferenciák, tréningek, születésnapi zsúrok lebonyolítására is.

Jógaliget

Jógaliget

Jóga és fitness stúdió, ahol jóga, pilates, hot iron cross, és pilates fow órákon vehetsz részt. Ezen ívül masszázs is igénybevehető. Az ünnepek alatt is nyitva tart a stúdió. Gerincjóga, és kismama jóga órák is találhatók a paletán.

Maya Fitness

Maya Fitness

Az órarendben található óráinkat 5 csoportba soroltuk, így a hozzájuk tartozó színkódok megkönnyítik a választást, segítenek eligazodni az órák között az egyéni céloknak megfelelően. Amire mindenképp oda kell figyelnünk, hogy idővel a testünk megszokja azt a terhelést, amit adunk neki, és ilyenkor stagnálni kezd a fejlődés. Ekkor érdemes más irányból terhelni izmainkat, szív- és keringési rendszerünket, hogy tovább tudjuk fejleszteni azokat, illetve igény szerint a fogyás is újra beinduljon. Ezért ajánlatos először olyan órával illetve órákkal kezdeni, ami számunkra megszokott és viszonylag kényelmesen megy (főleg, ha már régóta nem sportoltunk), majd egy-két hónap után belekezdeni más edzésekbe is. Például, ha valaki zsírégető órára jár az kezdetben nagyon jó és eredményes, de egy idő után ajánlott feljebb vinni a pulzust, ezzel megerősítve a szívizmot. Ilyenkor érdemes kipróbálni néhány magas intenzitású órát. Viszont ha valaki eddig magas intenzitású órákra járt csak, neki valószínűleg a nyújtó jellegű erősítő órák tennének jót.

Metrosport

Metrosport

A Metrosporton a nyári szabadtéri szezon alatt 13 salakos és 2 Australian Open borítású teniszpálya áll a nagyközönség rendelkezésére. A szabadtéri szezon jellemzően október elejétől április elejéig tart. A téli szezonban 12 fedett salakpálya és 2 fedett Australian Open borítású teniszpálya üzemel. A fedettpályás teniszszezon jellemzően április elejétőloktóber elejéig tart. Az év 365 napján nyitva tartunk reggel 6-22 óra között. Sporttelepünkön 2 kézilabdapálya méretű műfüves focipálya is található, melyet a téli szezonra sátorral borítunk. Évente 3 kispályás focibajnokságot szervezünk. A klubház emeletén konditerem üzemel. További kiegészítő szolgáltatások: Teniszütő húrozás, Tenisz shop, Tenisz oktatás (csoportos és egyéni), Gyerektenisz, Gyógymasszőr/csontkovács, Melegkonyhás büfé, Lottózó, Újságárusítás, Italautomaták

Hirdetés
Napfény Mozgásstúdió

Napfény Mozgásstúdió

Fodorné Ferenci Eszter vagyok, férjemmel, Fodor Tamással együtt vezetjük a Napfény Mozgásstúdiót. Mindketten a mozgás és az egészséges életmód elkötelezett hívei vagyunk. Tomi a Magyar Testnevelési Egyetem testnevelő-edző szakos hallgatója, szakképzett testépítés-fitness edző és Hot Iron oktató. Jómagam szakképzett táncművész, táncoktató, és 2010 április óta okleveles Zumba oktató vagyok. 2010. december 28-án született első Kislányunk, Fodor Lili Anna, aki velem együtt végigzumbázta a várandósság 9 hónapját, ezért lett a beceneve: Zumbaba. :) 2013. szeptember 7-én született meg második Kislányunk, Fodor Tímea Eperke, aki egy péntek esti Zumba óra után hajnalban látta meg a nap(hold)világot.

Old School Gym and Fight Club

Old School Gym and Fight Club

Az Old School Gym családias légkörben, szakképzett edzőkkel vár minden sportolni, kikapcsolódni vágyó vendéget! Igény esetén személyi edző, személyre szabott edzésprogram, táplálkozási tanácsadás és táplálék kiegészítők széles választéka vár! Szolgáltatásaink: thaibox edzés, rugalmas órarend, előzetes időpont egyeztetés szükséges, erőgépek, kardiógépek: futópad, taposógép, bicikli, igény szerint edzői segítség, személyre szabott edzésterv, táplálkozási tanácsadás, vitaminok, zsírégetők, táplálék kiegészítők széles választéka, álló szolárium

Oxy Fitt

Oxy Fitt

Fitness stúdió, a következő szolgáltatásokkal: kozmetika, masszázs, műköröm, szolárium, szauna, személyi edző, speedfitness, aerobic, masszázs, taichi, chikung, karate, manikűr, wellness, testtömeg kalkulátor

Oxy Gym Fitness

Oxy Gym Fitness

Az Oxy Gym Edzőtermünk lehetőséget nyújt minden érdeklődő számára, korának és edzettségi állapotának megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő vagy éppen zsírégető edzésprogram végrehajtására. Zárt parkoló, protein bár.

ReKa Gym

ReKa Gym

Exkluzív edzőtermünk a 16. kerületben Cinkotán található külföldi színvonalon, gazdagon felszerelt. A terem 240m2, 6*6 m-es boxringgel, bordásfallal, medicinlabdával, kézi súllyal, húzódzkodóval, boxzsákokkal, agility létrával, polifoammal, fedeles labdával, trx hevederrel, ütő rugó párnákkal, zenével felszerelt. Sok fajta edzés megtalálható nálunk: thaibox, cross training-funkcionális köredzés, trx heveder edzés, krav-maga önvédelem, kettlebell, kéztechnikai edzés, thaibox gyerekedzés, thaibox magánedzés. A termet 6 éve alapítottuk és családi hangulatban kezeljük. Külön férfi női öltözővel és külön zuhanyzókkal rendelkeznek. Nekünk fontosak a vendégek így a mindennapi takarítás sem maradhat el. Igyekszünk egy nem mindennapi színvonalat tartani, minőségi edzők segítségével is.

Szetmihályi és Erzsébetligeti Uszoda

Szetmihályi és Erzsébetligeti Uszoda

Az uszoda 25 méteres mélyvizes medencével, tanmedencével, pezsgőfördővel, szaunákkal, álló szoláriumokkal és infra szaunával várja Önt és munkatársait kikapcsolódni, felüdülni. Ugyanitt, a rekreációs központban: úszóiskola: gyermek és felnőtt oktatás, aquafitness, büfé, fitnesz, konditerem, masszázs, fodrász, kozmetika, manikűr, sportbolt, is rendelkezésükre áll.

Tuti menü