Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magánrendelők képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Magánrendelők - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Magánrendelők
Keresés
Találatok száma - 7 db
Árvai Barta Med Egészségcentrum

Árvai Barta Med Egészségcentrum

Rendelőnket azzal a céllal hoztuk létre, hogy kiemelkedő minőségű műszerekkel, családias légkörben, Németországból elsajátított módszerekkel kezelhessük a hozzánk kerülő betegeket. Magas színvonalú rendelőnkben a fül-orr-gégészeti vizsgálatokat minden betegre külön odafigyelve végezhetjük el, teljesen más légkörben és körülmények között, mint az általános kórházi gyakorlat.

Bátorfi Fogászat

Bátorfi Fogászat

Az emberek többségében még ma is sok előítélet él a fogászati implantátumokkal szemben. Ennek oka elsősorban az információ hiánya, valamint régebbi, az implantológia, fogbeültetés, kezdetlegesebb korszakaiból származó rémtörténetek. Kollégáimmal ezen szeretnénk változtatni. Valójában a mai, modern implantációs fogpótlás nagyon biztonságos, gyors, teljesen fájdalommentes, ambuláns beavatkozások. A tiszta titán csavarimplantátumokkal szemben még sosem mutattak ki allergiás reakciót és rosszindulatú daganatot sem. Az implantátumbeütetés sikerességi rátája nemzetközi szinten kb. 97százalék. (Rendelőnkben ez közel 99!). Első alkalommal megvizsgáljuk a beteget, panoráma röntgen felvételt készítünk, amelyen láthatjuk a csont mennyiségét, hány darab és milyen hosszú implantátumot tudunk behelyezni, van-e szükség csontpótlásra. Számítógépes tervezéshez CT felvételt készíttetünk, amely alapján egy software segítségével három dimenzióban rekonstruáljuk az állcsontokat. Műtét előtt szükség esetén szájhigiénést kezelést végzünk. A műtét helyi érzéstelenítésben történik, szükség esetén aneszteziológusi felügyelettel. A fertőzések elkerülése miatt minden műszer és eszköz steril, az orvosi személyzet és a páciens is steril köpenyt visel, a rendelő levegőjét speciális légtisztító berendezéssel csírátlanítjuk.

Bobdent Fogászat

Bobdent Fogászat

A 2001-ben alapított Bobdent Fogászat és Implantológia nevét a rendelő vezető orvosairól, Berényi, Orosz, Bártfai, kapta. Rendelőnkben pácienseink biztonsága érdekében csak a legkorszerűbb, ám bizonyítottan biztonságos, minőségi alapanyagok kerülnek felhasználásra a legmagasabb szintű szakértelem mellett. Orvosaink és munkatársaink magas szakmai képzettségükkel és a gyógyítással szemben támasztott elkötelezettségükkel szolgálják pácienseink igényeit. Rendelőinkben barátságos, családias légkörben történjenek a kezelések. Fájdalommentes szakellátást biztosítsunk. A beavatkozásokat pácienseink igényeit és a szakmai szempontokat egyeztetve tervezzük és végezzük, részletesen tájékoztatva a kezelésről, menetéről és annak lehetséges alternatíváiról. Az ellátás előzetes bejelentkezés alapján történjen, így a várakozási idő minimális legyen. Sürgős esetben a lehető leghamarabb ellátást biztosítsunk.

Családi Fogászat

Családi Fogászat

Rendelőnk több éves fennállása alatt mindig magas színvonalú fogorvosi szolgáltatást nyújtott. Munkatársaink magas szintű képzettsége, több évtizedes szakmai tapasztalata, valamint a korszerű kezelés, kiváló minőségű anyagok, legfejlettebb kezelési technológiák hozzájárulnak betegellátásunk kiemelkedő színvonalához. Kezeléseinket a modern érzéstelenítők és érzéstelenítési módszerek segítségével fájdalom mentesen végezzük. Mottónk: Mosolyogj, és az élet visszamosolyog Rád! Ehhez a mosolyhoz segítjük hozzá pácienseinket szaktudásunkkal. Fogászatunk tevékenységi köre a diagnosztika, prevenció, fogtömés, fogpótlás valamint szájsebészeti eljárások. Garantáljuk a gyors és eredményes felépülest, hiszen pácienseink nagyon fontosak számunkra és mindig törekszünk arra, hogy elvárásaiknak megfeleljünk. Kérjük, keressen fel minket további információért, valamint látogasson meg rendelőnkben.

Mátyásföld Klinika

Mátyásföld Klinika

10 éve indult be a Mátyásföld Klinikán a csoportpraxis, ami 13 szakmából áll. Ezek között belgyógyászat, bőrgyógyászat, allergológia, mozgásszervi rehabilitáció, foglalkozás egészségügy, szülészet-nőgyógyászat, szemészet, urológia, plasztikai sebészet, képalkotó diagnosztika, ultrahang, gyógytorna, laborvizsgálatok szerepelnek. Pácienseink nagyon nagy szeretettel járnak vissza, alázattal fordulunk a betegeink felé. Szeretnek ide visszajönni, mert nem kell várni, előzetesen egyeztetett időben jelennek meg, kényelmesen tudnak parkolni. A zöldövezeti elhelyezkedés, a betegekkel kialakult családias viszony, ebben a rohanó világban a klinikát a nyugalom szigetévé tette.

Primamedic Fogászat

Primamedic Fogászat

A Primamedic Fogászati Stúdió a hagyományos fogászati beavatkozások teljes tárházával áll az Önök rendelkezésére. Kérjük, tekintse meg szolgáltatási és árlistánkat. Ezen beavatkozások esetében törekszünk arra, hogy azokat a lehető legkíméletesebb módon végezzük el és figyelembe vegyük pácienseink egyedi érzékenységét. Az általunk felhasznált alapanyagok mind-mind úgy kerülnek kiválasztásra, hogy azoknak ne legyen egészségkárosító hatása, még hosszútávon sem. Elő szeretnénk segíteni azt, hogy pácienseink a lehető legkisebb érzékelt feszültséggel látogassanak el rendelőnkbe. Ennek érdekében kerüljük az indokolatlan sietséget és pontosan annyi időt szánunk Önre, amennyi szükséges. A beavatkozás ütemét közösen tervezzük meg, hogy az alkalmazkodjon az Ön egyéni érzékenységéhez és időbeosztásához. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy részletesen és az Ön számára érthető módon tájékoztassuk Önt a fennálló fogászati problémájáról, és olyan megoldási javaslatokat tegyünk, amelyek tükrözik az Ön elképzeléseit, anyagilag kifizethető az Ön számára, de nem igényel orvos-szakmai kompromisszumot. Célunk az, hogy Ön jól informáltan és elégedetten távozzon rendelőnkből, és visszavárjuk Önt és családtagjait.

Vitalitás Fogászat

Vitalitás Fogászat

Ön a legkorszerűbb, magas színvonalú fogászati kezelést szeretné barátságos környezetben, oldott hangulatban, s mindezt megfizethető áron? Mi ebben szeretnénk önnek szakértő segítséget nyújtani, mostantól két helyszínen is Budapesten. Tudjuk, hogy az emberek többsége szorong a fogászati kezeléstől, még a fogászati rendelőbe sem szívesen lép be. Ennek oka legtöbbször: a korábbi, kellemetlen fogászati kezelések emléke, s a beavatkozások előtti hosszas várakozás. A legmodernebb eszközökkel felszerelt, légkondicionált, otthonosan berendezett emeleti rendelőnkben, a magas színvonalú munka mellett mosoly, kedvesség és oldott hangulat jellemzi a kezeléseket. Előzetes időpont egyeztetés alapján az előre megbeszélt időben pontosan, várakozás nélkül fogadjuk Önöket.

Tuti menü