Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magán bölcsik/ovik, Családi napközik képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Magán bölcsik/ovik, Családi napközik - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Magán bölcsik/ovik, Családi napközik
Keresés
Találatok száma - 9 db
Brumi Ovi

Brumi Ovi

Minden gyerek egyéniség, más és más, csakúgy, mint mi felnőttek. Óvodánk azért működik sikeresen 1998-tól, mert a szülőkkel folyamatosan együttműködve, a magasan képzett szakembergárdát hosszú-távon alkalmazva, a gyerekek egyéni képességeit, személyiségét bontakoztatjuk ki játékba integrálva. Célunk, hogy óvodásaink minél több élménnyel és tapasztalattal gazdagodjanak, melynek hatására a világ dolgaira nyitott, együttműködő, derűs és felkészült iskolásokká válhatnak.

Csemeteház Montessori Családi Napközi

Csemeteház Montessori Családi Napközi

Kis létszámú bölcsődés és óvodás csoportokban szakképzett, tapasztalt pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel. Napközinkben a Montessori pedagógiát alkalmazzuk, a módszerhez tartozó eszközöket használjuk. A Csemeteházban hetente játékos angol és zenei foglakozásokat, valamint szakember által vezetett játékos, szenzomotoros fejlesztő tornát tartunk. Rendszeresen alkotunk, kézműveskedünk, rajzolunk, festünk, gyurmázunk, ragasztunk, sütünk, főzünk. Különös figyelmet fordítunk az anyanyelvi nevelésre, sok mondókát, verset, mesét, dalt ismerünk. A lehető legtöbb időt töltjük a szabadban. A nagy kertben mi ültetjük tavasszal a zöldborsót, nyáron itt pancsolunk, ősszel almát, körtét, barackot szüretelünk, télen etetjük a madarakat. 2013-ban elnyertük az MME madárbarát óvoda címét. Nyáron jó időben egész napra kiköltözünk a kertbe. A környezettudatos életszemlélet kialakítása érdekében már a legkisebbeknél is szelektív gyűjtjük a papírt és a műanyagot, kerti komposztálóba visszük a szerves hulladékot. A családi napközibe 1 éves kortól lehet jelentkezni. Napi 4-szeri étkezést biztosítunk. Sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztunk. A diétázásra szoruló gyermekeknek is biztosítani tudjuk az étkezését.

Gesztenye-Vár Gyermekcentrum

Gesztenye-Vár Gyermekcentrum

A zöldövezeti családi ház kifejezetten a családi napközi igényeihez lett alakítva. Csoportszobáink barátságos, meleg hangulatúak, játéktárunk sokoldalú, modern és előírásoknak megfelelő felszereltségű. Játszóudvarunk TÜV minősítéssel rendelkezik biztonságos, és célzott korosztályunknak megfelelő.A kisgyermekkor a legmeghatározóbb időszak az ember életében. Ilyenkor alakulnak ki az alapvető szokások tulajdonságok, és igyekszünk gyermekeinket arra nevelni hogy tiszteljék, becsüljék a másikat. Kislétszámú csoportjainkban, pedagógusaink egyénenként is tudnak elegendő időt fordítani a gyermekekre való odafigyelésre, fejlesztésre, a gyermekek életkorának megfelelően játékos módon, sok dicsérettel, ösztönzéssel. Bölcsis csoportunkba 6 hónapos kortól 3 éves korig, ovis csoportunkba 2 éves kortól 5 éves korig várjuk a gyerekeket. Mindennapjaink heti tervezet alapján zajlanak, a játék mellett átszövi a sok mese, vers , zenés játékok, énekszó. Segítünk kibontakoztatni a gyermekek képességeit kreatív tevékenységek keretében. Rajzolunk, festünk, gyurmázunk, ragasztunk, bábokat készítünk. Fő nevelési irányelvünk a környezettudatos életmódra való nevelés.

Kertvárosi Családi Napközi

Kertvárosi Családi Napközi

Családi napközink kertvárosi környezetben, csendes, madárcsicsergős utcában, erre a célra átalakított kertes családi házban működik. Kislétszámú, legfeljebb 7 fős csoportok működtetésével átmenetet biztosít a családi és óvodai lét között. Az alacsony csoportlétszám biztosítja a családias, szeretetteljes légkör kialakítását. Az általunk biztosított kisközösségben a gyermekének alkalma nyílik a fokozatos szocializációra , a közösségbe való zökkenőmentes beilleszkedésre, a hasonló korú gyermekekkel való megismerkedésre és a velük való közös játékra. Családi napközink szeretné elősegíteni a szülők közötti jó viszony kialakítását is, így lehetőség nyílik számukra a hasonló gyermeki életkorból adódó problémák és nevelési kérdések megbeszélésére. A gyermekek életkorának és fejlettségének megfelelő játékos foglalkozásokkal szeretnénk segíteni a gyermekek lelki és testi fejlődését. Fokozatos, a gyermek igényeihez igazodó ütemű beszoktatással segítünk az új élethelyzethez történő alkalmazkodásában. Szakképzett, gyakorlott és gyermekszerető óvodapedagógus és gondozó biztosítja a gyerekek igényeinek és érdeklődésének megfelelő törődést.

Manóliget Gyereknapközi és Játszóház

Manóliget Gyereknapközi és Játszóház

Napközi és játszóház - profi gyermekfelügyelet a biztonság és szórakoztatva fejlesztés jegyében, Gyermekét nem vették fel a bölcsődébe vagy az óvodába, pedig Önt már visszavárják a munkahelyén?, A túlzsúfolt közintézményben lévő viszonyok miatt gyakran betegeskedik a kicsi, és a sok hiányzást az Ön munkáltatója nem nézi jó szemmel? Szeretne kozmetikushoz vagy fodrászhoz menni, esetleg edzőterembe járna, de nem talál senkit, aki megbízhatóan vigyázna addig gyermekére?, Szeretne színházba, moziba menni párjával, netán egyéb programot szervezni vagy hivatalos eseményen részt venni, de a nagymama épp nem tudja elvállalni a gyermekfelügyeletet? A babysitter túl drága és nem igazán bízik meg egy fiatal és tapasztalatlan lányban, szeretné gyermekét inkább szakképzett nevelőre bízni?, Gyermeke szülinapját szeretné felejthetetlen élménnyé tenni, de a házhoz rendelhető bohócok, bűvészek és egyéb gyerekzsúr mutatványosok megfizethetetlenül sokba kerülnek? Amennyiben bármelyik kérdésre igennel felelt, jó helyen jár - mi segítünk Önnek! Magánbölcsőde jellegű gyermekfelügyelet 1-től 3 éves korig.

Mesevilág Magánóvoda

Mesevilág Magánóvoda

Magánóvodánk a XVI. kerület családi házas övezetében egy minden igényt kielégítő környezetbarát családi házban van mely kifejezetten óvodának épült. Családias ellátást biztosítunk 1 kislétszámú vegyes korosztályú csoportunk van, ami lehetőséget ad arra, hogy minden egyes gyermekkel egyéni fejlettségi szintjének megfelelően foglalkozzanak az óvónénik megadva gyermeke számára az egyéni fejlődést és a sikerélményt. Tágas csoportszobánk barátságos, játéktárunk sokoldalú, modern, és előírásoknak megfelelő felszereltségű. Játszóudvarunk biztonságos, és célzott korosztályunknak megfelelő. Fontos számunkra a mindennapos mese, vers, éneklés, környezettudatosságra való nevelés, az egészséges életmód szokásainak kialakítása, formálása, és nem utolsó sorban a gyermek elsődleges és legfontosabb tevékenysége a JÁTÉK. A bölcsőde és az óvoda azok a közegek, ahol gyermekünk napjai nagy részét tölti: a család után, ez az első olyan szintér ahol a gyermek szocializálódik, itt tanulja meg először, hogyan kell másokhoz alkalmazkodnia, itt szerzi meg első barátait ,itt éli meg az élet fontos pillanatait, és ehhez szükséges számukra hogy ez egy olyan intézményben történjen meg mint a Mesevilág Magánóvoda.

Nagyhalacska Óvoda

Nagyhalacska Óvoda

2006 szeptemberében megvalósult férjemmel közös álmunk, egy több mint 100 éves villa épületben sikerült megnyitni, minden Európai Uniós szabálynak megfelelő, azóta is sikeresen működő, Budapest egyik legszebb részén lévő óvodánkat. Később bővültünk egy másik épülettel, ahol a bölcsődés korcsoportot is tudjuk már fogadni, így 18 hónapos kortól várjuk a gyermekeket szintén itt a 16. kerületben. Hatékony működésünk alapja a szeretet, mely az egyéni bánásmód elengedhetetlen velejárója. Áthatja intézményeink légkörét, tevékenységeinket, mindennapjainkat. Fontos alapelv, mert a kisgyermekeket érzelmeik irányítják, ezért a pedagógussal kialakított szeretetkapcsolat biztonságot ad az új közegben. A gyermek érzi, hogy problémáit figyelmesen meghallgatjuk és készségesen segítünk megoldani azokat. Nagy hangsúlyt fektetünk még a személyiség életkornak megfelelő fejlesztésére, az egészséges, sportos életmód szokásainak kialakítására és a művészeti nevelésen keresztül változatos tevékenységek gyakorlására. A magam és szakmailag magasan képzett kis csapatom nevében szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt intézményeinkben!

Pekka Angol-Magyar Családi Napközi

Pekka Angol-Magyar Családi Napközi

A Pekka egy angol-magyar nyelvű családi napközi, ahova 2 éves kortól veszünk fel gyerekeket, és ahol komplex fejlesztést végzünk, melynek köszönhetően az iskolás korra gyermekeink készen állnak arra, hogy két tannyelvű iskolákban folytathassák tovább tanulmányaikat. A Pekka egy családias hangulatú hely, ahol 2x7 fős csoportban abszolút személyre szabottan dolgozhatunk. A Pekka a lépoéselőny; nyelvi nevelés módszerét alkalmazza, melynek kidolgozója a Pekka tulajdonosa. A Pekka a British Council partnere, mely azt jelenti, hogy folyamatosan részt veszünk a BC által szervezett tréningeken, szakmai fórumokon, ezáltal frissítjük, újítjuk szakmai tudásunkat. A Pekka egy szerethető hely, ahova szívesen járnak a gyerekek. A Pekka kedves, meleg, direkt a gyermekek számára kialakított házban végezheti munkáját.

Sün Balázs Gyermekfelügyelet

Sün Balázs Gyermekfelügyelet

A XVI. kerület cinkotai részén 2008 ősze óta működik a Sün Balázs Gyermekfelügyelet és Játszóház,bölcsődei szolgáltatással. Azért nyitottam annak idején ezt a gyermekfelügyeletet,hogy alternatív lehetőséget biztosítsak a környéken élő családoknak,kisgyerekük elhelyezésére,ha az anyukának vissza kell állnia a munkába. Családias környezetben,kis létszámú csoportban,differenciált,egyéni bánásmódot bitosítunk minden kis bölcsisünk számára. Sok mozgással,játékkal,mondókázással telnek napjaink,finom ételeket eszünk,jókat pihenünk,egyéni igény alapján a levegőn vagy szobáinkban. Naponta játékos mozgás tornatermünkben!

Tuti menü