Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közérdekű információs oldalak képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Közérdekű információs oldalak - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Közérdekű információs oldalak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fórum újság - XVI. kerületi havilap

Fórum újság - XVI. kerületi havilap

Független, pártsemleges XVI.kerületi újság. Nem csak helyi hírekről, hanem belföldi és külföldi fontosabb eseményekről is elsők között tájékoztatunk. A nyomtatott újság több mint 20 éve megjelenik 32000 példányban, kezdetben kéthetente jelenleg havonta. Saját weboldalunkon a cikkek naponta frissülnek, így nincs olyan esemény, program vagy hír belföldön, külföldön vagy akár lokálisan a XVI. kerületben ami elkerülné a figyelmünket. Célunk az objektív tájékoztatás és a kritikus hangnem a közéletben. Büszkék vagyunk arra, hogy azon kevés sajtótermék egyike vagyunk, akinek sikerült mai napig megőriznie a függetlenségét. Egyik politikai oldal felé sem köteleztük el magunkat és nem is tervezzük!

Helyi Téma

Helyi Téma

Magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk 2004 októberében elsőként jelent meg a hazai médiapiacon egy ingyenes, kerületi laphálózattal Magyarországon, felismerve annak hiányát, illetve az abban rejlő piaci lehetőségeket. A Helyi Téma kezdetben a budai kerületekben jelent meg, majd 2005 szeptemberétől az összes budapesti kerületben, 2006 márciusától pedig már a dél-budai agglomerációban is megjelenik. Az indulás óta eltelt évek alatt a Helyi Téma a Szonda Ipsos és a Gfk Hungária piackutatásai szerint az egyik legolvasottabb hazai sajtótermékké és a hazai médiapiac egyik jelentős szereplőjévé vált. Az olvasói igények és a piaci visszajelzések alapján a lapot folyamatosan fejlesztjük, 2007 augusztusa óta teljesen megújult formában, új külsővel, új tartalommal és rovatszerkezettel jelenik meg. 2012 januárjában pedig átdolgoztuk online felületünket is.

Kertvárosi Hírlap

Kertvárosi Hírlap

Kerületi hírek, cikkek a kerületi életről, programok a kerületben. Kerületi közösségek és azok programjai, kerületi kisokos, hirdetések, apróhirdetések. A kerület mindennapjai, gazdasági hírek, sport és sporthírek.

XVI. kerületi Babamama.info

XVI. kerületi Babamama.info

Információs oldal helyi szülőknek, ahol megtalálják a helyi programokat, boltokat, szolgáltatókat és helyi közérdekű információkat. A babamama foglalkozásokat, gyerekprogramokat, ingyenes programokat és nyereményjátékokban is részt vehetnek, valamint közösségeket alkothatnak más helyi szülőkkel, anyukákkal.

XVI. kerületi Ittlakunk

XVI. kerületi Ittlakunk

Kerületi hírek, információk, szolgáltatók, boltok, közérdekű információk mindenkinek, aki a kerületben alkik, vagy ott érdekelt. Információcsere a helyi lakosok között, rendőrségi hírek, minden, ami kerületi.

XVI. kerületi játszóterek

XVI. kerületi játszóterek

Két fiatal apuka egyszer csak megunta, de nagyon a közelben levő játszótereket. No, ezek volnánk mi. Valami újdonságra vágytunk mi is akár csak a gyerkőcök. Elkezdtük túrni a netet, hátha találunk egy oldalt, ahol szépen fel vannak sorolva a játszóterek, amik közül válogathatunk, de nem találtunk. Nagyon kezdetleges oldalak voltak ugyan 5-10 játszótérrel, de azzal nem tudtunk mit kezdeni. Találtunk még egy-két ígéretesnek indult projektet, de mindet hamar feladták. Innen jött az ötlet. Ha nincs, akkor csináljuk meg mi. Belevágtunk, elkezdtük, csináljuk. Mit szeretnénk?Középtávon feltétlenül szeretnénk áttörni Budapest határait, és szeretnénk minél több vidéki játszóteret is feltenni az oldalra. Hosszú távú célunk pedig összegyűjteni Magyarország összes nyilvános játszóterét. Reméljük nem csak szerintünk hasznos és szórakoztató az oldal, hanem szerintetek is. Jó szórakozást!

XVI.kerületi Imami

XVI.kerületi Imami

Gyermekfelügyelet Gyermekjáték Gyermekkönyvek Gyermekruha, cipő Gyermekszállítás Hasznosságok Játszóházak Képességfejlesztés Mami egészség, szépség Mami szépség és egészség Nyári táborok Országos Strandkörkép Rendezvények, szülinapi bulik Szoptatás, etetés

Tuti menü