Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 16. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Budapest 16. kerület képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 188 db
1st Club

1st Club

Csatlakozzon a 1stCLUB-hoz és felkészült szakembereink segítenek megtalálni az Ön számára a legmegfelelőbb mozgásformát. Nálunk teljesen mindegy, hogy Ön kezdő vagy profi sportoló, illetve csak éppen a mozgás öröméért, egy kis fogyókúra, alakformálás, vagy talán - a legfontosabb dolog miatt - az egészsége megőrzéséért szánta rá magát a testedzésre: a 1stCLUB minden tagja számára kidolgozza a legmegfelelőbb, professzionális személyre szóló edzésprogramot! Klubunk kellemes környezetének és szolgáltatásaink kiemelkedő színvonalának köszönhetően nálunk összekapcsolódik a mozgás, a pihenés és a társasági élet. Érezze át a hely egyedi hangulatát, ismerkedjen meg elhivatott trénercsapatunkkal és ismerje meg edzőpartnereit is, a 1stCLUB-osokat! Szeretettel várjuk a 1stCAFE-ban tartósítószer mentes sport italokkal, csúcs minőségű ásványvizekkel, professzionális német táplálékkiegészítőkkel és természetesen, frissen csavart gyümölcslével Önt is!

Ableda GyógyMasszázs

Ableda GyógyMasszázs

Mindig emberekkel akartam foglalkozni, ezért tanultam meg az érintés nyelvén kommunikálni! Az érintéssel, mely talán legjobban hiányzik manapság az emberi kapcsolatokban, pedig önmagában is gyógyító hatása lehet! Orvosoktól tanultam a szakmai alapokat, majd természetgyógyász alapvizsgát tettem. Ismereteimet azóta is folyamatosan bővítem különböző képzéseken, de a 15 év szakmai kihívásai, munka és gyakorlat tett egyre jobb szakemberré. Továbbra is az emberi test és lélek gyógyításának különböző módjait keresem, kutatom, s próbálom azt tovább is adni!

Adószakértő Iroda Kft

Adószakértő Iroda Kft

Budapest XVI. kerületében működő irodánk számviteli szolgáltatásra (könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés), adótanácsadásra, üzletviteli tanácsadásra szakosodott társaság. A sikeres üzleti élet egyik legfontosabb feltétele a folyamatosan változó jogszabályok, ezen belül is a számviteli és az adótörvények követése. Napjainkban a professzionális adótanácsadás tervezési szakaszban történő igénybevétele egyrészt kifizetődő, másrészt egyre inkább elkerülhetetlenné vált a vállalkozások számára. Okleveles adószakértő kollégáink komplex módon áttekintik az egyes üzleti folyamatokat, tudásuk legjavát kínálják, hogy megbízóink az általuk végrehajtott ügyletek adókövetkezményeivel tisztában legyenek, az ügyletek a legoptimálisabb adóteherrel járjanak számukra és így figyelmüket kizárólag a saját feladataik teljesítésére összpontosíthassák. Igazságügyi szakértőink peres és nem peres ügyekben adószakértői és könyvszakértői véleményt készítenek kirendelés vagy felkérés (megbízás) alapján. 15 éves tapasztalattal rendelkező szakértőink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére adóhatósági revíziókkal és önrevíziókkal, hatósági állásfoglalásokkal, valamint jogorvoslati eljárásokkal kapcsolatos kérdésekben.

Akrilux

Akrilux

Az Akrilux 2007 óta foglalkozik Corian, Montelli, a francia Oberflex, Marotte funérok forgalmazásával, valamint minőségi, strapabíró konyhapultok gyors és szakszerű kivitelezésével. Válassza minőségi alapanyagainkat, tekintse meg oldalunkat a részletekért! Termékeink alkalmazási területei rendkívül szélesek. Minden esetben gyors, minőségi és megbízható szolgáltatást nyújtunk. S mindezt a lehető legköltséghatékonyabban. Egy magánlakás konyha helyiségétől, fürdőjétől kezdve, gasztronómiai, egészségügyi szektorok vagy éppen ipari intézmények tereiben történő felhasználásig, számos módon kihasználhatóak különleges burkolat elemeink. Referenciánk: A Parlament kávézójának, ajándékboltjának s ruhatárjainak pultjai.

Aktív Stúdió - darts, fitness és tánc

Aktív Stúdió - darts, fitness és tánc

Stúdiónk 2014. szeptemberében nyit. Célunk egy olyan családi sport- és szórakoztató központ létrehozása és működtetése, amely lehetőséget ad a szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez - a család minden tagjának a gyermekektől a nyugdíjasokig. Fő tevékenységi köreink a darts, a fitness és a különböző stílusú táncok. Terveink közt szerepel tematikus klubok, egészségnapok megrendezése, és nyugdíjas klub elindítása is. Saját programjaink mellett befogadunk más csoportokat, kedvezményes terembérlési lehetőséget is tudunk biztosítani. Sőt, jótékony célú események mellé támogatóként tudunk csatlakozni.

Állateledeles

Állateledeles

Kis üzletünk 1998 óta működik és áll a vásárlók rendelkezésére. Árukínálatunk igen széleskörű, az alábbiakat foglalja magába: kutya- és macska eledel, fagyasztott húsok széles választéka, felszerelések (hordozók, hámok, pórázok, nyakörvek, játékok, fekhelyek), higiéniai és szépségápolási szerek, vitaminok, macskaalmok, rágcsáló- madár eledel, hal-, teknôs- eledelek, jutalomfalatok. Ha Önnek bármire szüksége van, ami üzletünkben nem kapható, megrendelésre, ha módunkban áll, szívesen beszerezzük!

Anikó Szépségszalon

Anikó Szépségszalon

Megérkezett szalonunkba az új professzionális SOLANIE termékcsalád. A termékek európai színvonalú gyártástechnológia alapján készülnek Magyarországon hazai vegyészmérnökök segítségével. Apró hajvágási trükkökkel,hajápolási praktikákal akár pár évvel is fiatalabbnak tűnhet. Amíg elkészítjük frizuráját,eláruljuk hogyan.

Apró lábak tornája

Apró lábak tornája

A kis gyerekek, nyitottak, örömmel, vidámsággal vetik bele a játékba magukat, mivel az életük része játék és a mozgás. Nagy mozgásos feladatokkal, állatok utánzásával segítjük a testük megismerését és a saját testséma kialakítását, játékos formában. Ezeket a könnyed játékos feladatokat mesével és mondókával kötjük össze. A foglalkozásokon semmi sem kötelező, minden gyermek a saját tempójában kezdi a játékot sokszor először csak megfigyelőként, majd a többieket utánozva aktívan a foglalkozás részese lesz. 1,5-3 éves korú gyerekeknek ajánljuk.

Arany Folyó Kínai Étterem

Arany Folyó Kínai Étterem

Hagyományos kínai ételek mellett igazi ínyencségekkel is várjuk kedves vendégeinket! Gyors, udvarias kiszolgálás, remek szakácsok, barátságos árak! Asztalfoglalás esetén pohár pezsgőt adunk ajándékba! Hétköznaponként Ebéd Menük, Éttermünk Házhozszállítással is foglalkozik! Ingyenes a XVI.kerület egész, valamint a X. XIV. XV. kerület egyes részein. Minimum rendelési érték 1000Ft!

Hirdetés
Arany János Általános Iskola

Arany János Általános Iskola

Iskolánk 8 évfolyamos. Az első két évfolyamon iskolaotthonos képzési formát is kínálunk. Célunk, hogy tanulóink képességeinek kibontakoztatásával, készségeik fejlesztésével személyiségüket nyitottá és fogékonnyá tegyük. A színvonalas, továbbtanulásra alaposan felkészítő oktatás mellett kiemelt nevelési feladataink esztétikai - művészi, erkölcsi, egészséges életre nevelés megvalósítására is nagy gondot fordítunk. Nevelő munkánkat pszichológus, logopédus és fejlesztő pedagógus segíti. Iskolánk korszerű eszközökkel felszerelt (modern demonstrációs eszközök, projektorok, laptopok, írásvetítők, interaktív tábla).

Árpád Gyógyszertár

Árpád Gyógyszertár

A gyógyszertár két gyógyszerész és két asszisztens kollegával áll a betegek rendelkezésére. Jelenleg forgalmazott termékek: Gyógyszerek, infúziók, egyedi és FoNo-s magisztrális készítmények, gyermek és felnőtt pelenkák, tápszerek, gyógyászati segédeszközök, gyógyvizek (Salvus, Hunyadi János, Ferenc József, Mira), speciális ivóvizek: Kaqun oxigenizált víz, Preventa csökkentett deutérium tartalmú víz, Pi-víz Közületek részére vállaljuk a megrendelt gyógyszerek, egyéb termékek ingyenes kiszállítását, a szolgáltatások kihelyezését , előre megbeszélt rendszerességgel, vagy az igényelt időpontban.

Árpádföldi Teniszklub

Árpádföldi Teniszklub

Az Árpádföldi Tenisz Club a tenisz és a klubélet rendszeres gyakorlására létrehozott, önkormányzati elv alapján működő érdekképviseleti társadalmi szervezet. A Clubnak tagja lehet minden olyan jogi és természetes személy, aki a Clubban a sporttal és a klubélettel összefüggő tevékenységet folytat, a klub alapszabályát elfogadja, a klubot tevékenységével, erkölcsileg és anyagilag támogatja. A klubba a belépés és kilépés önkéntes.

Árvai Barta Med Egészségcentrum

Árvai Barta Med Egészségcentrum

Rendelőnket azzal a céllal hoztuk létre, hogy kiemelkedő minőségű műszerekkel, családias légkörben, Németországból elsajátított módszerekkel kezelhessük a hozzánk kerülő betegeket. Magas színvonalú rendelőnkben a fül-orr-gégészeti vizsgálatokat minden betegre külön odafigyelve végezhetjük el, teljesen más légkörben és körülmények között, mint az általános kórházi gyakorlat.

Aulon Építész Iroda

Aulon Építész Iroda

Az energia audit segítségével energiát takaríthat meg és ezzel kiadásait csökkentheti. Az energia audit során helyszíni felmérés után elemezzük az épület energia fogyasztását, feltárjuk azokat a lehetőségeket ahol költséget lehet megtakarítani, költséghatékonyabb energia felhasználási módokat javasolunk. Gazdasági elemezéssel megvizsgáljuk a különböző beavatkozási lehetőségeket megtérülését. Sokan nem tudják, hogy egyszerű beavatkozásokkal, akár filléres beavatkozásokkal rengeteg energia takarítható meg éves szinten. Vállaljuk energetikai tanúsítványok elkészítését

Babasúlypont Webáruház és Kölcsönző

Babasúlypont Webáruház és Kölcsönző

Vállalkozásunk babafelszerelési termékek értékesítésével és kölcsönzésével foglalkozik. Az évek során számtalan otthonba juttattuk el szolgáltatásainkat és termékeinket. Áruházunk a természetet és a környezetet is szereti! Csomagjainkban a számlát újrahasznosított papírra nyomtatva találod! Sőt! Ne lepődj meg, ha a doboz amibe csomagoltunk, teljesen más termék vagy cég doboza! Ami másnak már szemét, az nekünk kincs! Felhasználjuk a mások által feleslegessé vált dobozokat, így védjük a környezetet.

Bagolylak Játszóház és Fejlesztő Központ

Bagolylak Játszóház és Fejlesztő Központ

Szeretettel várjuk a gyerekeket szüleikkel együtt, hogy felfedezhessék a megszokott környezettől eltérő játékokat, kipróbálhassák akadályokkal teli labirintusunkat és különböző szerepekbe bújva vidáman töltsék szabadidejüket. Különböző vegyes játékainkkal fejleszthetik memóriájukat, kézügyességüket, gondolkodásukat. Külön helyiségben gondoskodtunk arról, hogy az egészen pici gyermekek is felfedezhessék a játék örömét. Játszóházunkban pelenkázó sarok is található! Fontos számunkra, hogy olyan szolgáltatásokat is biztosítsunk, mely a gyermekek fejlődését segítik, ezért nyelvtanulással, mozgással, beszédfejlesztéssel kapcsolatos foglalkozásokat is tartunk, erről a szolgáltatások menüpontban lehet bővebben informálódni. Születésnapokat, névnapokat illetve egyéb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk külön szolgáltatásként.

Bárdi Autó

Bárdi Autó

Cégünk egyedülálló méretű raktárkészletével, mely több mint 500.000 féle alkatrészt foglal magába, piacvezető a közép-kelet-európai régióban. Több mint 100 autómárka, 1500-at is meghaladó modelléhez kínálunk alkatrészeket. Az autóalkatrészeken kívül tehergépjármű, busz, mezőgazdasági gépjármű, és több mint 15.000 motorkerékpár alkatrész, illetve kiegészítő termék is megtalálható készletünkben.

Tuti menü