Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlanirodák képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Ingatlanirodák - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Ingatlanirodák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Duna House

Duna House

Jelenleg egyedüli hálózatként országszerte 115 irodával és több mint 1300 értékesítővel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó lakásvásárlásról, eladásról vagy hitelfelvételről. Nálunk közel 25.000 eladó ingatlan várja Önt! Munkatársaink többsége évek óta erősíti csapatunkat, szakmai tudásuknak is köszönhető a Duna House piacvezető pozíciója. Válassza Ön is a legjobbat a legnagyobbtól!

Földényi Ingatlan

Földényi Ingatlan

A cég fennmaradását és folyamatos fejlődését, bővülését ügyfélközpontúságának és hatékonyságának köszönheti. Tudjuk, hogy Öntől jelenlegi lakhelyének megválasztása, kialakítása esetleg felépítése, bővítése nagy energiákat vett igénybe, és sok érzelmi szálon kötődhet ingatlanához, ezért mindenkihez a megfelelő tisztelettel állunk hozzá, legyen az egy egyszobás garzonlakás vagy egy többszintes minden igényt kielégítő luxusvilla tulajdonosa. Amennyiben Ön történetesen jövőbeni lakhelye megtalálásának céljából fogja felvenni irodánkkal a kapcsolatot, munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön udvarias kiszolgálás és hozzáértés keretein belül kellemes környezetben megtalálja azt az otthont, ahol élete következő szakaszát eltöltheti. Fontos számunkra, hogy az ingatlantulajdonosok és vásárlók belássák a korrekt közvetítés létjogosultságát.

Otthon Centrum

Otthon Centrum

Feltételezzük, hogy élete egyik nagyon fontos döntése előtt áll; ingatlant vásárolna, vagy éppen most kívánja azt értékesíteni. Bizonyára Ön is tapasztalta, a mai ingatlanpiaci helyzet nagyon nehéz, mind az eladó, mind a vevő szemszögéből nézve. Az eladók dolgát nehezíti a gazdasági válság bizonytalansága, kevesebb a potenciális, fizetőképes vevő, egyre több a konkurens ingatlan. A vevőknek sem könnyű a folyamatosan növekvő kínálatból kiválasztani a megfelelőt, megteremteni rá az anyagi fedezetet. Mi tudjuk a megoldást! Szánjon rá fél órát, hogy megismertessük az általunk kínált lehetőségekkel. Több mint tíz éve állunk az ingatlanpiac élén, az évek során elnyert díjaink mutatják, hogy nem véletlenül.

Top 10 Ingatlan

Top 10 Ingatlan

Cégünk 1935 óta működik, kezdetben belsőépítészettel, generálkivitelezéssel foglalkoztunk, az elmúlt 12 évben nyitottunk az ingatlanértékesítés és hitelezés irányába. Szakértő kollégáink több éves tapasztalattal, meglévő ügyfélkörrel, kiváló helyismerettel rendelkeznek. Forduljanak hozzánk bizalommal a hét minden napján!

Tuti menü