Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Helyi vállalkozások - Budapest 16. kerület képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Helyi vállalkozások - Budapest 16. kerület - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Helyi vállalkozások - Budapest 16. kerület
Keresés
Találatok száma - 18 db
Adószakértő Iroda Kft

Adószakértő Iroda Kft

Budapest XVI. kerületében működő irodánk számviteli szolgáltatásra (könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés), adótanácsadásra, üzletviteli tanácsadásra szakosodott társaság. A sikeres üzleti élet egyik legfontosabb feltétele a folyamatosan változó jogszabályok, ezen belül is a számviteli és az adótörvények követése. Napjainkban a professzionális adótanácsadás tervezési szakaszban történő igénybevétele egyrészt kifizetődő, másrészt egyre inkább elkerülhetetlenné vált a vállalkozások számára. Okleveles adószakértő kollégáink komplex módon áttekintik az egyes üzleti folyamatokat, tudásuk legjavát kínálják, hogy megbízóink az általuk végrehajtott ügyletek adókövetkezményeivel tisztában legyenek, az ügyletek a legoptimálisabb adóteherrel járjanak számukra és így figyelmüket kizárólag a saját feladataik teljesítésére összpontosíthassák. Igazságügyi szakértőink peres és nem peres ügyekben adószakértői és könyvszakértői véleményt készítenek kirendelés vagy felkérés (megbízás) alapján. 15 éves tapasztalattal rendelkező szakértőink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére adóhatósági revíziókkal és önrevíziókkal, hatósági állásfoglalásokkal, valamint jogorvoslati eljárásokkal kapcsolatos kérdésekben.

Aulon Építész Iroda

Aulon Építész Iroda

Az energia audit segítségével energiát takaríthat meg és ezzel kiadásait csökkentheti. Az energia audit során helyszíni felmérés után elemezzük az épület energia fogyasztását, feltárjuk azokat a lehetőségeket ahol költséget lehet megtakarítani, költséghatékonyabb energia felhasználási módokat javasolunk. Gazdasági elemezéssel megvizsgáljuk a különböző beavatkozási lehetőségeket megtérülését. Sokan nem tudják, hogy egyszerű beavatkozásokkal, akár filléres beavatkozásokkal rengeteg energia takarítható meg éves szinten. Vállaljuk energetikai tanúsítványok elkészítését

City Logisztika

City Logisztika

A közelben lakik? Vagy útba esünk jövet-menet? Rendelje hozzánk csomagjait, ne várja otthon a futárt, postást! Bárhonnan rendel csomagot, a megrendelésnél adja meg saját nevét, és a mi nevünket, valamint címünket! A csomagot átvesszük Ön helyett, így nem kell várnia otthon a futárt, postást! A csomagátvétel díja 250 Ft, a tárolás 8 napig díjmentes! Ön webáruház tulajdonos? Vegyen fel minket személyes átvételi lehetőségei közé! Kímélje meg magát az üzletnyitással és üzemeltetéssel járó feladatoktól és költségektől, hiszen velünk kiválthatja a saját személyes átvételi pont létrehozását, működtetését! Környékbeli ügyfeleink alig várják, hogy az Ön áruházában bejelölhessék üzletünket személyes átvételi helynek! Szolgáltatásaink röviden: csomag átvételi pont webáruházaknak és magánszemélyeknek, sodastream szódagép és szörp értékesítés, patroncsere, nyelvoktatás 4 fős csoportokban, fénymásolás, fax küldés, szkennelés, nyomtatás, digitális babamérleg kölcsönzés, LAVAZZA kávé, forró csoki, sodastream szörp, ingyenes WIFI kapcsolat

Cloos Képviselet

Cloos Képviselet

A Crown International Kft. 1997 óta a német Carl Cloos Schweisstechnik GmbH kizárólagos magyarországi képviselete. Emellett a Jäckle cég plazmavágó és a KEMPER cég hegesztési füstelszívó berendezéseinek képviseletét is ellátjuk Magyarországon. A Crown International Kft. célja, hogy innovatív, gazdaságos, műszakilag magas színvonalú hegesztéstechnikai megoldásokkal, a Cloos hírnevéhez méltó értékadó szolgáltatásokkal, mérhető előnyöket kínáljon partnereinek. A Cloos régi tradíciók felhasználásával gyártott korszerű, csúcstechnológiájú berendezéseinek értékesítésén túl gondoskodunk a régi és új berendezések alkatrész utánpótlásáról, szakszervizünk pedig teljes körű javítást, karbantartást vállal. Gyors, pontos, rugalmas szolgáltatásokkal állunk üzleti partnereink rendelkezésére.

Crown International Kft

Crown International Kft

Közel 20 éve foglalkozunk hegesztéstechnikai berendezések forgalmazásával és ügyfeleink legnagyobb elégedettségét célzó szolgáltatásainkkal: megbízható, szakszerű, gyors szervízháttér és alkatrészellátás, robotállomások telepítése, termeléstámogatás, hegesztőberendezések üzembehelyezése, oktatások, tanácsadás, Cloos robotokhoz hegesztési munkaprogramok írása, Cloos hegesztő labor üzemeltetése az ÓE-Bánki Kar épületében, a Cloos haigeri központjában alkalmazástechnikai labor áll rendelkezésre technológiák kidolgozására, hegesztési próbákra, DL-Weld-Trainer virtuális hegesztőszimulátor forgalmazása és oktatása, Jäckle plazmavágók magyarországi képviselete, Kemper füstelszívó berendezések forgalmazása és szervize, Omicron márkaképviselet Magyarországon, Szlovéniában és Romániában. Célunk, hogy elhivatott szakembergárdánk jelentősen hozzájáruljon az Önök versenyképességének fokozásához, mérhető előnyöket kínáljunk egyedi és testreszabott hegesztéstechnológiai megoldásokkal, gondos háttérmunkával segítsük Önöket szakmai és gazdasági, egyéni sikereik eléréséhez! Neves szakmai szervezetek - MHTE, MAGÉSZ, MAHEG és oktatási intézmények együttműködő partnereként aktívan részt veszünk a szakmai életben, szakcikkek megjelentetésével és saját szakmai rendezvényekkel segítjük az érdeklődő pályakezdő és tapasztalt szakemberek ismereteinek bővítését.

Deni Kft. Épületlakatos

Deni Kft. Épületlakatos

A nyolcvanas évek elején egy mellékfoglalkozású iparral kezdődött cégünk pályafutása, ami pár év múlva főállásúvá nőtte ki magát, hála az akkor meglévő építési kedvnek. Megrendeléseink döntő hányadát a lakossági lakásépítéseknél készítendő épületlakatos szerkezetek tették ki. Technológiánk az akkori igényeknek megfelelő, egy- két külföldről behozott ötlettel feljavított un. típusszerkezetek kivitelezésére volt alkalmas. A rendszerváltás idején támogatott társas vállalkozási formákat kihasználva megalapítottuk a családi vállalkozásunkat, a De-Ni Bt.-t. Kapacitásunkat egyre inkább az un. közületi megrendelők kötötték le, Fejlődésünket mutatta, hogy új műhelyépületben folytattuk a termelést, és a technológiát is fejlesztettük. 1994-ben hosszútávú megfontolásból úgy döntöttünk, hogy a társaságot Kft.-vé alakítjuk. Fő tevékenységi körünk továbbra is a fémszerkezetek gyártása, amely szolgáltató jellegű, egyedi igények kielégítésére szakosodott. Fővállalkozásban más járulékos szakipari munkák komplex kivitelezését is vállaljuk. Jelszavunk: Mutasd a munkád és megmondom ki vagy. Kérjük tekintsék meg referenciáinkat, írjanak nekünk a email címünkre. Weblapunk folyamatosan frissítésre kerül, érdemes sűrűn látogatni. Az elkövetkezendő időre, fő célkitűzéseink, hogy eddigi szinvonalunkat tovább emeljük, teljesebb körű szolgáltatást adjunk.

Dr. Koncz Ügyvédi Iroda

Dr. Koncz Ügyvédi Iroda

Teljeskörű jogi tanácsadás, Okiratszerkesztés és véleményezés, Képviselet peres vagy nem peres eljárásban, Ingatlan adásvétel, csere vagy ajándékozás, Társasházak képviselete, Cégalapítás, cégmódosítás, Elektronikus cégeljárás, Kárigény érvényesítése, Képviselet adó- és vámhivatallal szemben, Alapítványok, egyesületek alapítása, Terhelti és sértetti képviselet büntetőügyekben, Kölcsönszerződések, Társaságok és ingatlanok átvilágítása, Közbeszerzési eljárások

Fotó Art Fotósiskola

Fotó Art Fotósiskola

Fotósiskolánk által szervezett fotóstanfolyam három hónapot vesz igénybe, mely idő alatt hetente tartunk egy elméleti és egy gyakorlati fotóoktatást, összesen 14 alkalom elmélet és 14 alkalom gyakorlati foglalkozás keretében, több mint 120 óra tananyagot adunk át a hallgatóinknak. A fotótanfolyam a fénytől a csoport kiállításának megrendezéséig tart. Foglalkozunk természet, modell, épület, tárgy, éjszakai városfotózással és sportfotózással is. A fotótanfolyamaink mindig igény szerint indulnak, 16-18 fős csoport létszámmal. Analóg és digitális géppel is lehetőség van a fotóiskola elvégzésére.

GardeMatic

GardeMatic

Amikor 1989-ben az akkor Magyarországon még ismeretlen automatikus öntözőrendszerek forgalmazásába belevágtuk, magunk is meglepődtünk, milyen hatalmas forradalom indult a kertkultúrában. Ennek oka nem csak az öntözőrendszerek megjelenése volt, de mindenképpen oroszlánrésze volt benne. Mivel a rendszeres vízellátás a növényzet létének alapja, igényes kert, öntözés nélkül egyszerűen nem tartható fenn tartósan. Az összes többi termék és szolgáltatás, mely a kerthasználatot élvezetesebbé teszi, a szép növényzetre épül. Az öntözőrendszerek elterjedését nehezítette, hogy ahhoz, hogy a rendszer működjön, nem elég az elemeket összeszerelni, hanem a csőhálózatot hidraulikailag méretezni, a szórófejeket pedig az intenzitás figyelembevételével összehangolni szükséges. Miután az országban elsőként elkezdtük a rendszereket számítógéppel tervezni, már nem volt akadálya, hogy bármekkora rendszert, a gazdaságossági szempontokat figyelembe véve tudjunk elkészíteni. A tervezés nagyban emelte az öntözőrendszerek minőségét, miközben a bekerülésüket csökkentette, ezáltal az elterjedésükhöz is nagymértékben hozzájárult. A magánkerteket nagyon gyorsan követték a közületek, valamint a közterületek és sportlétesítmények zöld felületeinek fenntartását biztosító rendszerek. Cégünk készítette az első távfelügyelt öntözőrendszert Magyarországon.

Hirdetés
Gerő Optika

Gerő Optika

A Gerő név az optikus szakmában több mint száz éves múltra tekint vissza. Immáron negyedik generáció választotta hivatásának. Az 1990. év fontos dátum volt a cég életében. Ekkor kezdtünk el a computeres szemvizsgálattal, illetve kontaktlencse illesztésével foglalkozni. Ennek következtében üzletünk még egy helyiséggel bővült, biztosítva ezzel a kényelmes kiszolgálást. Több évtizedes fennállásunk óta sikerült közvetlen kapcsolatot kialakítani vásárlóinkkal. Fő alapelvünk a bizalom, a megértés és a hatékony együttműködés. A folyamatos továbbképzéseknek és a szakmai rendezvényen való részvételnek köszönhetően szakképzett csapatunk a legkorszerűbb lencséket, a legkomfortosabb kontaktlencséket és a klasszikus kerettől egészen a trendet követő színes, extravagáns formákig tudja prezentálni a különböző korosztály számára. Családias hangulatú üzletünkben szeretettel várjuk vevőinket!ul ezt a szakmát, hiszen 1977 augusztus 28-án nyitotta meg kapuit az üzlet.

Lelkes Fotó Stúdió

Lelkes Fotó Stúdió

Köszönöm, hogy bizalmával megtisztelte oldalam. Fényképészként igen kedvező feltételekkel vállalom életének fontos pillanatainak professzionális színvonalú megörökítését az utókor számára. Célom az, hogy az itt szereplő adatok és képek közzétételével megkönnyítsem döntését ebben a felelősségteljes kérdésben. A bemutatott képek csak tájékoztató jellegűek. Igen fontosnak tartom a végleges döntés, megállapodás előtt a személyes találkozást, ahol minden felmerülő kérdésére részletes választ kap, további referenciaanyagokat tud megtekinteni. Az itt kötött megállapodás tartalmazza a megállapított árakat, feltételeket. Kérem tekintse meg a képgalériában lévő felvételeimet és hívjon fel bizalommal. A megbeszélés nem kerül semmibe, viszont jó viszonyítási alapként szolgálhat további tájékozódása során is a végleges döntés meghozatala előtt. Fotóüzletünkben az igazolványkép készítés, valamint a digitális és analóg fotókidolgozás mellett egyéb fotós termékek (filmek, albumok, CD, DVD, memóriakártya, elemek, akkumulátorok, keretek, fényképes ajándéktárgyak, napszemüvegek, olvasószemüvegek...) árusításával is foglalkozunk. (Bővebb információ a Fotóüzlet és fotólabor menüpontban.)

Metallum-Tech Kft.

Metallum-Tech Kft.

Cégünk, a Metallum-Tech Kft. több, mint két évtizedes tapasztalattal foglalkozik színpadtechnikai eszközök, és egyéb fémszerkezeti termékek forgalmazásával. Kizárólag minőségi termékek találhatóak meg kínálatunkban, ügyfeleink között pedig több magyarországi piacvezető színpadtechnikai cég szerepel. A fémszerkezetes épített színpadok előnye a könnyű és gyors össze-, illetve szétszerelhetőség, ezt azonban minden esetben professzionális munkát igényel, hiszen ezen szerkezeteknél legfontosabb szempont a biztonság. A színpadnak minden körülmények között strapabírónak kell lennie, melyet csak a megfelelő szaktudás biztosíthat. Tekintse meg weblapunkat a részletekért!

Nicole Esküvői Ruhaszalon

Nicole Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi ruhaszalonunkban szeretettel várunk próbára a hét bármely napján, akár hétvégén is. Szalonunkban a menyasszonyi ruhák mellett menyecske ruhák, koszorúslány ruhák, szalagavató és alkalmi ruhák közül válogathatsz az egyszerű szabású daraboktól a gazdag díszítésű, luxus kivitelezésű modellekig, amelyeket gyöngyökkel, csipkékkel, Swarovski kristályokkal díszítünk. Minden ruha gyönyörű, minőségi anyagokból készül, és a választékban 34-es mérettől az egyedi méretekig mindent biztosítunk; vannak kismamáknak és molett menyasszonyoknak való modelljeink is. Menyasszonyi ruha szalonunkba folyamatosan érkeznek új ruhák fehér és ekrü színekben is, valamint számos kiegészítő termék (fátyol, boleró, gyűrűspárna, combdísz, kisszütyő, cipők, ékszerek) is kapható.

Peti és Társai Bt. Háztakarítás

Peti és Társai Bt. Háztakarítás

Társaságunk környeztbarát útszóró jégmentesítő anyagokat forgalmaz illetve szállít házhoz már 100 kg mennyiségtől. További tevékennységünk: Társasházak rendszeres takarítása. Kertek gondozása, tisztítószerek és takarító eszközök forgalmázása

RDI Sound Design Studio

RDI Sound Design Studio

Stúdiónkban a különböző munkaállomásokon egyidejűleg többféle munkafolyamat végezhető: hangfelvétel, hangvágás, keverés, Stúdiónk a Dolby és DTS cégekkel szerződésben áll, általuk bemért és ellenőrzött rendszerben keverést végez.

Rózsakunyhó Alkotóműhely

Rózsakunyhó Alkotóműhely

A konyhában és a kertben érzem jól magam: illatos füvek, ragyogó zöldségek, jóízű gyümölcsök társaságában. Sütök-főzök a nekem kedvesek és jómagam gyönyörűségére, főzőtanfolyamot tartok, készítek virágos finomságokat. S amikor nem ezt teszem, akkor Kedves Megrendelőimnek írok ételről, italról, vagy csak úgy gasztrolírákat, bértollnokként köszöntőket, reklámszöveget, s készítek mindenféle kedves ajándéktárgyakat, könyveket, prospektusokat szerkesztek, újságot írok... és ha még mindig maradna időm, szeretném járni az ország zegzugait, enni, inni s főzni jókat, gyűjteni élményeket, recepteket, ízeket, illatokat, kapcsolatokat...

Szentmihály Optika

Szentmihály Optika

Kertvárosi optika, ahol a vevő minden igényt kielégítő szolgáltatást kap. Talál itt szeüveget, irodai szemüveget, progresszív szemüveget, olvasószemüveget és kontaktlencsét is. Szemvizsgálat után elkészítjük a megfelelő szemüveget, kontaktlencsét.

Tuti menü