Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Házi kedvencek képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Házi kedvencek - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Házi kedvencek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Állateledeles

Állateledeles

Kis üzletünk 1998 óta működik és áll a vásárlók rendelkezésére. Árukínálatunk igen széleskörű, az alábbiakat foglalja magába: kutya- és macska eledel, fagyasztott húsok széles választéka, felszerelések (hordozók, hámok, pórázok, nyakörvek, játékok, fekhelyek), higiéniai és szépségápolási szerek, vitaminok, macskaalmok, rágcsáló- madár eledel, hal-, teknôs- eledelek, jutalomfalatok. Ha Önnek bármire szüksége van, ami üzletünkben nem kapható, megrendelésre, ha módunkban áll, szívesen beszerezzük!

Cerberos Kutyaiskola

Cerberos Kutyaiskola

Elsősorban viselkedés-problémás, antiszociális ebekkel foglalkozunk. Kiképzőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Számtalanszor találkoztunk kétségbeesett gazdikkal. Őket hallgatva felmerült egy kérdés: Miért nem keresnek fel egy kutyaiskolát? Hiszen egy hozzáértő szakember tudna segíteni a kutyával kapcsolatos problémákon. Feltéve a kérdést, mindig hasonló válaszokat kaptunk: Elvittem, de azt mondták: öreg, agresszív, összeférhetetlen, hiperaktív, harapós, félős... Egy szóval problémás. A menhelyekre tíz kutyából hármat azért adnak be, mert megharapott valakit, vagy csak kezelhetetlen. Mivel ez a zavar általában tanult hibás viselkedésforma, a kutyák 98%-ánál a gazdák együttműködésével jelentős javulás érhető el. Célunk, hogy munkánkkal csökkentsük a kutyatámadások számát, s hogy a kutyák élhetőkké - együtt élésre alkalmassá váljanak. Jelentős azon ebek száma is, amelyek ezáltal menekültek meg attól, hogy az amúgy is zsúfolt menhelyek egyikén, netán az utcán - veszélyeztetve embereket és állatokat - vagy injekció által fejezzék be életüket. Olyan szakemberek fogtak össze, akik szeretnék, ha Magyarországon is beszélhetnénk kultúrált állattartásról. Van közöttünk kiképző, állatorvos, kutyakozmetikus, viselkedési szaktanácsadó...

Duo-Vet Állatorvosi Rendelő

Duo-Vet Állatorvosi Rendelő

A célunk egy kedvtelésből tartott állatok ellátására szakosodott modern praxis létrehozása volt, ennek megfelelően folyamatosan fejlesztjük a műszerparkunkat, továbbképzésekre, tanfolyamokra járunk, hogy naprakész tudással állhassunk Önök és kedvenceik rendelkezésére. Számunkra megtiszteltetés, ha minket választanak, ezért kérjük, észrevételeikkel, javaslataikkal segítsék munkánkat. A várakozás perceit kellemesebbé teendő, legyenek a vendégeink nyáron egy pohár hideg frissítőre, télen pedig egy forró teára és forgassák haszonnal a váróban található információs anyagokat. Rendelési időn kívül mobiltelefonjainkon állunk szíves rendelkezésükre, éjszaka pedig ügyeleti partnerünk biztosítja kedvenceik folyamatos ellátását.

Park Állatgyógyászati Centrum

Park Állatgyógyászati Centrum

Pesten az első magánkézben lévő állatorvosi rendelők között nyitottuk meg László utcai rendelőnket, a Mátyásföldi Állatorvosi Rendelőintézetet, ahol kitartó munkával sikerült a műszerezettséget magasan az átlag rendelők fölé emelnünk. László utcai rendelőnk nem tette lehetővé a további fejlődést, ezért 2008-ban elérkezett az idő a váltásra és jelenlegi címünkön, néhány utcával arrébb létrehoztuk a Park Állatgyógyászati Centrumot. A rendelőnk 160 négyzetméterén kényelmesen tudunk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani. Felszereltségünk, melynek része: az ultrahang, a RTG, a vérnyomásmérő, a videóotoszkóp (fülvizsgálathoz), az ultrahangos fogkőeltávolító (depurátor) és a korszerű saját laborautomaták, mikroszkóp (vér- vizelet és egyéb kiegészítő vizsgálatokhoz). Műtőnkben a legtöbb operáció elvégezhető. Saját házipatikánkban a legtöbb kezeléshez szükséges gyógyszer, táp, kullancs és bolha elleni készítmény, és egyéb szükséges szerek, eszközök kaphatók. Rendelésre pedig akár 24 órán belül bármit igyekszünk beszerezni. Kutyakozmetikánkra méltán büszkék vagyunk, mely Budapest egyik legszínvonalasa szolgáltatását nyújtja, igen kedvező áron. Mesterfodrászunk kezei közül számtalan fajtagyőztes kerül ki, és fordul hozzánk kiállítás előtti felkészítésre. A jóleső köszönő képek szinte beborítják a kozmetika falát.

Szent Korona Állatorvosi Rendelő

Szent Korona Állatorvosi Rendelő

Rendelőben kutyák macskák teljeskörű ellátása mellett különös figyelmet fordítunk a vadászgörények, nyulak és kisrágcsálók gyógyítására és műtéteire is. Vakcinázások, Mindig a legjobb minőségű vakcinákat használjuk, figyelembe véve az állat tartási helyére jellemző fertőzéseket, oltási programunkat egyedileg meghatározva. Kutyák, macskák és vadászgörények mellett nagyon fontos oltani a házinyulakat is! Útelvél, csipbeültetés, Belgyógyászat, Teljekörű belgyógyászati ellátás, tartási tanácsok, bőrgyógyászat, szemészet, Sebészet, Mindenféle lágysebészeti, és a legtöbb csontsebészeti esetet nagy rutinnal végezzük. Műtéteinket a jelenleg elérhető legmodernebb és rendkívül biztonságos altatási technikával, minden nagyobb beavatkozást altatógéppel, intravénás infúzióval végezzük. Így az idős, beteg állatok altatása is biztonsággal elvégezhető. Szükség esetén állapotfelmérő kivizsgálás előzi meg a beavatkozásokat. Fogászat, Fogbetegségek kezelése, foghúzások, fogkő ultrahangos depurálása (eltávolítása), szájüregi daganatokeltávolítása, Szülészet, Mesterséges termékenyítéstől, vemhesség meghatározáson át a szülési segítségnyújtásig teljes körű ellátás. Kiegészítő vizsgálatok, Mindenféle laboratóriumi vizsgálatok a lehető legrövidebb időn belül! Műszeres vizsgálatok, Vemhességi ultrahang, hasűri ultrahang, Rtg, Háznál is!

Szveti Kutyakozmetika

Szveti Kutyakozmetika

Szolgáltatásaink többek között: ingyenes háztól házig szállítás a kerületben és Csömörön, nyitvatartásunk igazodik vendégeink igényeihez, kutyaszőr festés divatszínekre, fajtaspecifikus trimmelés, szaktanácsadás, igyekszünk a gazdák elképzelése alapján, kozmetikázni kedvenceiket.

Tuti menü