Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügyi szolgáltatások - Budapest 16. kerület képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Egészségügyi szolgáltatások - Budapest 16. kerület - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Egészségügyi szolgáltatások - Budapest 16. kerület
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ableda GyógyMasszázs

Ableda GyógyMasszázs

Mindig emberekkel akartam foglalkozni, ezért tanultam meg az érintés nyelvén kommunikálni! Az érintéssel, mely talán legjobban hiányzik manapság az emberi kapcsolatokban, pedig önmagában is gyógyító hatása lehet! Orvosoktól tanultam a szakmai alapokat, majd természetgyógyász alapvizsgát tettem. Ismereteimet azóta is folyamatosan bővítem különböző képzéseken, de a 15 év szakmai kihívásai, munka és gyakorlat tett egyre jobb szakemberré. Továbbra is az emberi test és lélek gyógyításának különböző módjait keresem, kutatom, s próbálom azt tovább is adni!

Árpád Gyógyszertár

Árpád Gyógyszertár

A gyógyszertár két gyógyszerész és két asszisztens kollegával áll a betegek rendelkezésére. Jelenleg forgalmazott termékek: Gyógyszerek, infúziók, egyedi és FoNo-s magisztrális készítmények, gyermek és felnőtt pelenkák, tápszerek, gyógyászati segédeszközök, gyógyvizek (Salvus, Hunyadi János, Ferenc József, Mira), speciális ivóvizek: Kaqun oxigenizált víz, Preventa csökkentett deutérium tartalmú víz, Pi-víz Közületek részére vállaljuk a megrendelt gyógyszerek, egyéb termékek ingyenes kiszállítását, a szolgáltatások kihelyezését , előre megbeszélt rendszerességgel, vagy az igényelt időpontban.

Fájdalommentes fogszabályzás Budapest

Fájdalommentes fogszabályzás Budapest

Minden igényt kielégítő budapesti fogászatunkat a Lukács fürdő gyönyörű épületében rendeztük be. Magasan képzett specialistáink szaktudása és a legmodernebb berendezések garantálják, hogy Ön elégedett lesz a kezeléssel. Legyen szó egyszerű tömésről, gyökérkezelésről, felnőtt vagy gyermek fogszabályozásról, fogbeültetésről, vagy bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásról, korszerű eljárásaink szavatolják, hogy nálunk a fájdalommentes fogászat nem csak üres frázis. Az elvégzett beavatkozásokra fogorvosaink teljes körű garanciát vállalnak.

Fortuna Sóbarlang

Fortuna Sóbarlang

A gyógyulni vágyók egymás kezébe adják a kilincset a XVI. kerületben megnyitott speciális sóbarlangban. A csodálatos helyiségben 13 tonna sót építettek be, melynek egy része Holt-tengerből, a másik része pedig a lengyelországi Wieliczkai sóbányából származik. Aki belép ebbe a sóbarlangba úgy érzi, hogy különleges mesevilágba, egy miniatűr cseppkőbarlangba csöppent. Már az első benyomás is feledhetetlen, mert a só köztudottan gyógyító hatásu, de a kristályai meseszépek is. Só, só, só és só mindenütt. A falakban sótéglák sorakoznak, a padlót só borítja és a mennyezetet só-cseppkövek alkotják. A folytatatás pedig méltó a belépőt köszöntő látványhoz. Lepihenve tökéletes relaxácót nyújtó székekből figyelhetjük a sókristályokon váltakozó ringó fények játékát, miközben stresszoldó zene hangjait halljuk. Olyan ez, mint egy 45 perces képzeletbeli utazás egy másik csodálatosan harmónikus világba, amely végén úgy érezzük újjászülettünk. A gyerekek számára ez a környezet maga a paradicsom. Felhőtlenül jó kedvűen játszanak, illetve somokoznak. A 45 perces terápia észrevétlenül elillan, nem úgy a sóbarlang hatása. A só jótékony hatásának köszönhetően az asztmásoknál csökken a krizisek száma és intenzitása, megszünik a gyulladás, elérhető a teljes értékű légzésfunkció.

Harmónia Wellness Természetgyógyász Központ

Harmónia Wellness Természetgyógyász Központ

A Dalai Láma, mikor arról kérdezték, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta: Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent, az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben, úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán.

Hát- és  Derékfájás

Hát- és Derékfájás

Gravitációs gerincállvánnyal és mozgásterápiás géppel kezelünk hát- és derékfájást. Akik ülőmunkát végeznek, sokat hajolnak, stresszes életmódot élnek, azoknak nagyon hatékony eszköz. Nyugodt környezetben, lazító zenére megelőzésre és akut állapotok kezelésére. 10 perc mozgásterápia flabélos géppel, amivel jól átmozgatjuk a hát-, derék-, és nyaki izmokat, majd a gerincpaddal pedig nyújtunk. A gerincpad a test saját súlyát kihasználva visszaállítja az eredeti állapotot. Jöjjön el, és próbálja ki Flabélos mozgásterápiás készülékünket is, amivel megerősítjük a hátizmait, ezáltal csökkentve a gerincre nehezedő munkát.

Sonoterápia Centrum

Sonoterápia Centrum

Pulzáló alacsony frekvenciájú és kis energiájú hanghullámokat fájdalommentesen alkalmazó eljárás. Számítógép vezérléssel egyénre szabottan optimalizálja a hanghullámok formáját, frekvenciáját és intenzitását. Ez azt jelenti, hogy addig, amíg az összes többi hangterápiás módszer ' egyen kezelést' ad a páciensnek, addig a Sonoterápia Centrumokban minden felhasználó az aktuális napi keringési állapotának megfelelő kezelésben részesül. A feltaláló szerint ezzel az egyénre szabhatósággal magyarázható a Sonoterápia eredményessége.

Szilas Patika

Szilas Patika

Szolgáltatásaink: bankkártyás fizetési lehetőség, egészségpénztári kártya elfogadás, AXA, Aoszt, OTP, MKB, Honvéd, Vasutas, Aranykor, Egészségért, Vitamin, Dimenzió, Postás, Tempo, ProVita, Generali, Medicina, bejelentkezés alapján szűrővizsgálatok, térítésmentes vércukorszint mérés, hajszerkezet vizsgálat, biorezonancia szint felmérés, térítés ellenében: koleszterinszint mérés, antioxidáns szint felmérés, arteriográfia. A vizsgálatokra kattintva megjelenhetne a szórólap az összes részletes infóval, lejárt, felesleges gyógyszerek átvétele, készletünkben nem szereplő készítmények rövid határidős beszerzése, egyei receptúrák elkészítése, igény esetén a kerületben nagy térfogatú csomagjaikat, gyógyászati segédeszköz, pelenka, térítésmentesen házhoz szállítjuk. A Szimpatika gyógyszertárak kedvezményeinek érvényesítése.

Tuti menü