Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baba-mama programok képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Baba-mama programok - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Baba-mama programok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Apró lábak tornája

Apró lábak tornája

A kis gyerekek, nyitottak, örömmel, vidámsággal vetik bele a játékba magukat, mivel az életük része játék és a mozgás. Nagy mozgásos feladatokkal, állatok utánzásával segítjük a testük megismerését és a saját testséma kialakítását, játékos formában. Ezeket a könnyed játékos feladatokat mesével és mondókával kötjük össze. A foglalkozásokon semmi sem kötelező, minden gyermek a saját tempójában kezdi a játékot sokszor először csak megfigyelőként, majd a többieket utánozva aktívan a foglalkozás részese lesz. 1,5-3 éves korú gyerekeknek ajánljuk.

Bagolylak Játszóház és Fejlesztő Központ

Bagolylak Játszóház és Fejlesztő Központ

Szeretettel várjuk a gyerekeket szüleikkel együtt, hogy felfedezhessék a megszokott környezettől eltérő játékokat, kipróbálhassák akadályokkal teli labirintusunkat és különböző szerepekbe bújva vidáman töltsék szabadidejüket. Különböző vegyes játékainkkal fejleszthetik memóriájukat, kézügyességüket, gondolkodásukat. Külön helyiségben gondoskodtunk arról, hogy az egészen pici gyermekek is felfedezhessék a játék örömét. Játszóházunkban pelenkázó sarok is található! Fontos számunkra, hogy olyan szolgáltatásokat is biztosítsunk, mely a gyermekek fejlődését segítik, ezért nyelvtanulással, mozgással, beszédfejlesztéssel kapcsolatos foglalkozásokat is tartunk, erről a szolgáltatások menüpontban lehet bővebben informálódni. Születésnapokat, névnapokat illetve egyéb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk külön szolgáltatásként.

Csiri-biri torna

Csiri-biri torna

A Csiri-biri mozgásfejlesztő torna egy olyan 40 perces dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol gyermeked a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedhet meg.

Kerekítő

Kerekítő

19 helyen 69 foglalkozásvezető várja a családokat háromféle Kerekítő foglalkozásra, melyekben a magyar néphagyomány ölbeli játékai mindig jelen vannak! Az első és jelenleg az egyedüli foglalkozáshálózat, ahol a mondóka és daltár csak népi anyagból merít. A foglalkozásokat óvónők, zenetanárok, népzenészek, népi énekesek, néptáncpedagógusok és drámapedagógusok tartják.

Menő Manó Torna

Menő Manó Torna

Már kilenc helyszínen várjuk a hat hónapos, 4 éves gyerekeket és szüleiket a Menő Manó zenés, tornás foglalkozásokra, élő hangszerjátékkal, ismert és rég hallott dalokkal, és mondókákkal. A nagymozgások és az egyensúlyérzék fejlesztését speciális mozgásfejlesztő eszközökkel, például mászóalagút, egyensúlyozó tölcsér, trambulin, szivárványos hintáztató ejtőernyő, billenő rácshinta, libikóka, segítjük elő, és persze egyetlen óráról sem hiányozhat a száz színes labda!

Ringató

Ringató

A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. A foglalkozásokon a gyerekeket nem osztjuk csoportokra életkor szerint! Zenei nevelés a születéstől hároméves korig. Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Tuti menü