Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autós szolgáltatások képes leírás - Budapest 16. kerület.tlap.hu
részletek »

Autós szolgáltatások - Budapest 16. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest16kerulet.tlap.hu » Autós szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bárdi Autó

Bárdi Autó

Cégünk egyedülálló méretű raktárkészletével, mely több mint 500.000 féle alkatrészt foglal magába, piacvezető a közép-kelet-európai régióban. Több mint 100 autómárka, 1500-at is meghaladó modelléhez kínálunk alkatrészeket. Az autóalkatrészeken kívül tehergépjármű, busz, mezőgazdasági gépjármű, és több mint 15.000 motorkerékpár alkatrész, illetve kiegészítő termék is megtalálható készletünkben.

Botos József Gumi és Futóműszervíz

Botos József Gumi és Futóműszervíz

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk régi és új ügyfeleinket: minden típus javítása, általános autószerelési munkák, futóműszerviz, gumiszerelés, centrírozás, hibakód olvasás, lakatos munkák, biztosítási ügyintézés.

Csumi Autómosó

Csumi Autómosó

Cégünk gépjárművek teljes körű külső-belső mosásával, tisztításával foglalkozik. Korszerű autómosónkban professzionális anyagokkal, környezet- és emberbarát szemlélettel állunk a hét minden napján rendelkezésükre! Munkánk során szem előtt tartjuk az esztétikai értékek megóvását: munkatársaink a legnagyobb odafigyeléssel és alapossággal végzik munkájukat. A tisztításhoz felhasznált vegyszerek mindegyike kipróbált, megbízható beszállítóktól származik, a kárpitok tisztításához pedig kifejlesztettünk egy egészen egyedi és nagyon hatékony saját módszert. A tisztítás nálunk legtöbbször egyet jelent ápolással is, vagyis az autó nem csak megszépül, de egyben a felhasznált anyagoknak köszönhetően a színek megélénkülnek, a különböző elemek tovább megőrzik eredeti állapotukat, szépségüket. Munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást, tanácsot autóápolással, autókozmetikával kapcsolatos kérdéseikre, problémáikra. A külső- és belső tisztítás mellett polírozással is állunk Kedves Ügyfeleink szolgálatában. Ehhez egy régóta kipróbált, gazdaságos technológiát használunk, amely tökéletesen karcmentes ragyogást biztosít a karosszéria egészén. A nálunk szépen felpolírozott jármű az új autó érzetét kelti! A járművek tisztításának folyamatát a tulajdonosok a kávézónkból szemmel követhetik, akár egy szendvics vagy egy frissítő mellett.

Garbaisz Autó Elektro Szerviz

Garbaisz Autó Elektro Szerviz

Európai, amerikai, Japán gépjárművek indítómotorainak és generátorainak javítása. Rövid javítási idő, kb. 3 munkaóra. Megbeszélés szerint szombati javítás. Részegységek felújítása: mágnes kapcsoló, bendix, diódahíd, forgórész, ill. állórész tekercselés, Alkatrész eladás, vidékre postázás utánvéttel. Új generátorok, ill. indítómotorok eladása. Muzeális gépjárművek generátorainak és indítómotorjainak pótlása, ill. javítása. Vidékről felküldött gépek felújítása és visszapostázása 24 órán belül. Az elvégzett munkákra 6 hónap garancia. 30 éve a lakosság szolgálatában. Munkánk mottója: minőség, megbízhatóság, gyorsaság, garancia, szolíd árak

Gumisműhely

Gumisműhely

Szolgáltatásaink a következők: Centrírozás, Felni javítás, Gumiabroncs értékesítés, Gumiszerelés, Használt Abroncsok, Használt Lemezfelnik, Gumiszervíz, Barum Négyévszakos gumik, Barum téli gumik, Bridgestone téli, Continental téli gumik, Dayton téli gumik, Debica téli gumik,

Koncz Autójavító

Koncz Autójavító

Cégünk egy 10 állásos lakatos és egy 7 állásos szerelő műhellyel rendelkezik. Külön helyezkedik el a fényező előkészítő és külön a fényezőkamra. Szolgáltatásaink között szerepelnek a különböző szerelési munkák, motordiagnosztika, futóműjavítás, vizsgáztatás, eredetvizsgálat, gépkocsimentés, szállítás, cseregépkocsi biztosítása, hőkamrás fényezés, karosszériamunkák teljes körű biztosítási ügyintézéssel, külön megállapodás minden biztosító társasággal, kötelező és casco biztosítás kötés. Amennyiben igénybe szeretné venni szolgáltatásaink valamelyikét, szívesen látjuk szervizünkben, forduljon hozzánk bizalommal.

Mobilio Gumiszervíz

Mobilio Gumiszervíz

A Mobilio hálózat a magyar piacon évek óta működő, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező gumiabroncs szervizek versenyképességének megőrzését és dinamikus jövőbeni fejlődésének előmozdítását tűzte ki célul. Választék, minőség, folyamatosan fejlesztett termék és szolgáltatás kínálat, korszerű technikai felszereltség, szakmai hozzáértés és ügyfél centrikus hozzáállás az, amivel szeretnénk elnyerni és hosszú távon meg is tartani ügyfeleink bizalmát. Hálózatunk több vezető gumiabroncs és felni gyártó cég fontos magyarországi kereskedelmi partnere ezért kínálatunkkal sokféle felhasználói igényt tudunk kielégíteni, kitűnő ár/érték arány biztosítása mellett. Hálózatunk filozófiája és munkatársaink szakértelme garantálja, hogy Ön egy Mobilio szervizből mindig elégedetten és az igényeinek leginkább megfelelő megoldással távozik.

Non Stop Mobil Gumiszervíz

Non Stop Mobil Gumiszervíz

Gumiabroncs szolgáltatások: Gumicsere, Defektes gumi szerelése, Lemez felni javítás, Selejt gumiabroncs elszállítás, Gumiabroncs tárolás, Mobil Gumiszerviz, Autószerviz szolgáltatások: Kipufogó szerviz, Fékjavítás, Futómű állítás, Lengéscsillapító csere, Olajcsere, Klímatöltés; Mobil klímatöltés, Műszaki vizsgáztatás, Biztonsági átvizsgálás, Autómentés, Xenon égők beépítése, Helyszíni Mobil Autószerviz

Pálya Autójavító

Pálya Autójavító

1983-as cégalapításunk óta folyamatosan fejlesztettük a szervizünket és bővítettük az általunk javított gépkocsitípusok körét ,Opel, Volkswagen csoport, Ford, Renault, Citroen, Suzuki. A beruházásoknak köszönhetően szakmai színvonalunkat és felszereltségünket a mindenkori piaci követelményekhez igazítottuk. Így szervizünk mindig lépést tudott tartani a kor követelményeivel. Hétállásos műhelyünkben szakszerűen és rövid határidővel végezzük az autójavítással-szereléssel kapcsolatos igények kielégítését. Igény szerint bármilyen márkájú személygépkocsi teljes körű javítását és szervizelését is vállaljuk, benzin-diesel motordiagnosztikát, vizsgára felkészítést, motorfelújítást, féltengelyjavítást, váltó- és klímajavítást, klímatöltést, fékjavítást, futóműbeállítást, műszaki vizsgáztatást. Az üzleti partnereink között megtalálható vállalatok és közintézmények gépkocsi flottája teljes körű szervizelését és karosszéria munkáit is bonyolítjuk. Igény szerint referenciát tudunk biztosítani.

Hirdetés
Suzuking Autóalkatrész kereskedés

Suzuking Autóalkatrész kereskedés

Suzuki alkatrészek forgalmazása, Suzuki márkakereskedés, Suzuki autóalkatrész kis, és nagykereskedés, Suzuki márkakereskedők és Suzuki viszonteladók, Suzuki autójavító műhelyek, szolgáltatások, akciók

Tomigumi

Tomigumi

Fő tevékenységünk: Személygépjármű, kisteherautó, motorkerékpár gumiabroncsok értesítése, szerelése, javítása. Acél és könnyűfém keréktárcsák igény szerinti beszerzése, javítása, felújítása. Gumiabroncsokon kívül foglalkozunk: acél és könnyűfém felnikkel, dísztárcsákkal, kerékcsavarokkal, kerékőrökkel, Gumiabroncs kínálatunkban szinte az országban forgalmazott valamennyi gyártó cég terméke megtalálható. Használt gumiabroncsok és felnik után a 'TURKÁLÓ' menüpontban keresgélhet. Különleges gondot fordítunk vásárlóink, partnereink igényeinek széles-, és teljeskörű kiszolgálására. Műhelyünkben az ügyfeleinket tapasztalt szakemberek szolgálják ki a legkorszerűbb technika felhasználásával. Az elvégzett szolgáltatásainkért garanciát vállalunk!

Unix Autóalkatrészek

Unix Autóalkatrészek

Egy ősi kínai mondás szerint az ezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik. Az Unix Autó Kft. sikertörténetének esetében ez átültethető immár több millió kilométerre és stílusosan padlógázos haladásra. Mint a legtöbb nagy történet, a miénk is egy kis országban kezdődik, melynek fővárosában, 1994-ben felépül a mai Unix főhadiszállás, majd nem sokkal később kifejlesztésre kerül a TradeLine, egy saját autóalkatrész kereső szoftver, ami megalapozza a cég további üzleti sikereit. Napjainkra az Unix már a világ minden tájáról, több mint 300 beszállítótól szerzi be alkatrészeit, ami nem kevesebb, mint 500.000 különféle cikket jelent.

Zsiri Cargo Autómentő

Zsiri Cargo Autómentő

Autómentés, autószállítás belföldre és külföldre egyaránt. Autómentés. Balesetes, karambolos, sérült gépkocsi szállítás és mentés gyorsan, pontosan! Darus autómentés. Autószállítás. Autó szállítás, akár több darab is. Csereautó helyszínre szállítása. Alacsony építésű sportkocsik, versenyautók szakszerű szállítása. Veteránautók szállítása. Motor szállítás, akár több darab is. Igény esetén helyszíni gépjárműjavítás. Budapest területén a hívástól számított 15-45 percen belül, az ország egész területén a megrendeléstől számított legrövidebb* időn belül vállaljuk a kiállást a nap 24 órájában. Külföldre, illetve külföldről történő szállítás esetén az indulási idő a hívástól számított 1 órán belül történik.

Tuti menü